Last minute tippek május 1-jére
Last minute tippek május 1-jére

Az égiek kegyesek lesznek hozzánk szerdán, végre a nap is kisüt és 20 fok felett lesz a hőmérséklet, ezért semmiképp sem maradj otthon. Ha még nem találtál ki semmit, akkor akár az én kedvenc programjaimból tudsz csemegézni.

...

Elő a bicajjal! Íme néhány trükk, hogy feldobd a cangádat
Elő a bicajjal! Íme néhány trükk, hogy feldobd a cangádat

Aki ismer tudja, hogy évek óta tavasztól őszig két keréken közlekedek a városban. Legyen szó munkáról, buliról, bevásárlásról a kis rózsaszín bicajom mindig velem van. Lassan megint március közepe, és nekem ez a mágikus időszak, amikor előkapom a bringát, és elviszem szervízbe, hogy aztán biztonságosan használhassam a következő naposabb hónapokban.

...

5+1 ok, amiért tavasszal is síelj
5+1 ok, amiért tavasszal is síelj

Tavasszal teljesen más érzés a hegyekben időt eltölteni, hisz megújul és megfiatalodik minden. A napok hosszabbak, az időjárás is sokkal barátságosabb, nincs már -20 fok, nem kell 5 aláöltöző, hogy ne fagyjunk oda a pályára. Így még több időnk és energiánk jut arra, hogy átadjuk magunkat ennek a csodának és szó szerint átcsússzunk a tavaszba.

...

Nő vagyok és szeretem a focit
Nő vagyok és szeretem a focit

La Liga, Champions League, EB, VB, Copa de Oro… A foci a mindennapjaink része, és mindig azt hallom, hogy ez egy tipikus sport, mely csak férfiakat hoz lázba. Legtöbbünkben az a sztereotípia él, hogy a férfi ember otthon csücsül sörrel a kezében és bámulja a TV-t, a nő meg a konyhában tüsténkedik. Nos én ezt szeretném megcáfolni. Pár hete eljutottam Barcelonába egy mérkőzésre, ugyan stadionban jártam már korábban is, például Madridban a Satntiago ...

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása