Elő a bicajjal! Íme néhány trükk, hogy feldobd a cangádat

Aki ismer tudja, hogy évek óta tavasztól őszig két keréken közlekedek a városban. Legyen szó munkáról, buliról, bevásárlásról a kis rózsaszín bicajom mindig velem van. Lassan megint március közepe, és nekem ez a mágikus időszak, amikor előkapom a bringát, és elviszem szervízbe, hogy aztán biztonságosan használhassam a következő naposabb hónapokban.

daniel-von-appen-266179-unsplash.jpg

Szeretnék bemutatni egy kedves leányzót, Dórit, akit már jó pár éve ismerek. Neki köszönhetem, hogy a kerékpárom igazán egyedi és csajos.

screen_shot_2019-03-08_at_19_40_38.png

Már vagy 10 éve rója két keréken a várost, és nem úgy, mint én, hogy csak a kellemesebb hónapokban, hanem egész évben, szóval ő aztán tudja mi a dörgés az utakon. Régóta dédelgetett egy álmot, hogy vállalkozásba kezd. Kreativitása megvolt, és számomra egyáltalán nem meglepő, hogy köze van a biciklihez is. Missziója, hogy termékei által a biciklisták különlegesek és stílusosak legyenek. Megosztott velem pár trükköt melyekkel felturbózhatod a brinyót:

1. Használj kosár huzatot

Ez egy ultra szuper kreatív kiegészítő, mely harmóniában lehet a kerékpáros stílusával. Könnyen cserélhető, így akár naponta a ruhádhoz, táskádhoz, vagy a hangulatodhoz is igazíthatod. Azon felül, hogy igazán mutatós, még praktikus is.

screen_shot_2019-03-08_at_20_16_35.pngForrás: https://www.etsy.com/shop/doripopp 
2. Fényvisszaverő prizmák

Mindent a láthatóság és a kreativitás jegyében. Ugyan pár darab belőle kötelező kerékpáros tartozék, de fillérekből nagyon hasznos dizájn elem is lehet. Teheted a küllőre, sárvédőre, csomagtartóra, előre vagy hátulra, vagy bárhova IS. :)

3. Hevederből dísz és extra tárolóhely

Mindig igyekszünk maximálisan kitölti a rendelkezésre álló teret. Egy hosszabb hevedernek köszönhetően új értelmet nyerhet a kerékpárunk váza is.

screen_shot_2019-03-08_at_20_12_04.pngForrás: theatlanticcities.com

4. Ledes világítás

Nagyon könnyen beszerezhőtő és feltehető díszítés, mely sötétben nagyot dob a kis kétkerekűn. Teheted csak a küllőkre, vagy akár az egész vázra.

screen_shot_2019-03-08_at_20_32_48.png

Forrás: Kristopher Michael / Flickr

+ Tipp: Szoknyások figyelem!

Sokak számára ismerős a kérdés: "Te szoknyában tekersz?" Nanááá, sőt én sokszor magassarkúban is, legalább könnyebben leér a cipőm sarka. :) Azért itt is van pár hasznos tanács, hogy a szoknyában bicajozás könnyeben menjen, és ne kelljen félni, ha túl rövid darab van rajtunk, vagy szeles az idő.

- hordj szoknya alsónadrágot (vágj le egy elhasznált vastagabb harisnyát, vagy húzz fel egy elasztikus shortot)

- használd az érmés és/vagy hajgumis trükköt, ha még nem ismernéd, íme az angol csajok videója, nyugi 100 forintossal is működik, nincs szükség pennyre:)

 

 

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása